Ипотечни кредити

Когато обмисляте покупка на недвижим имот с ипотечен кредит, ние знаем колко е важно да бъдете насочени към правилните хора, за да получите максимално подробна информация за възможностите и условията за банково финансиране според конкретните Ви нужди.

Поради тази причина, ние установихме партньорски отношения с всички български банки, чрез които  осъществяваме  връзка с  техните кредитни консултанти на най-високо ниво, за да получите съвет, предложения и да стартирате процедура по кандидатстване за ипотечен кредит.

Ние сме опитни консултанти за покупко-продажба и наеми на имоти. Като такива, знаем колко е важно да бъдете наясно с бюджета, с който разполагате за покупка на имот. Това помага на вас, а също така помага и на нас при откриването на най-подходящ имот за вашите нужди.

Забележка:  Ние само и единствено предлагаме съдействие за осъществяване на контакт с лицензирани банкови институции или кредитни посредници, с които се консултирате и договаряте директно, без каквото и да е наше участие.

  

© 2022 domvbulgaria.com Всички права запазени.